Post-hbo Koudetechniek

Post-hbo koudetechniek

Lees meer over onze post-hbo geregistreerde opleiding Koudetechniek. Tijdens deze opleiding leer je om complexe koudetechnische installaties te ontwerpen, optimaliseren, handhaven, analyseren en te verbeteren.

Koppelcursus

Speciaal voor kandidaten met een technische mbo-4 opleiding die de post-hbo opleiding Koudetechniek willen volgen hebben we een voortraject om je kennis op het gebied van wiskunde en natuurkunde op niveau te brengen.

Post-hbo opleidingen

Masterclass CO₂

Vergroot je kennis op het gebied van specifieke proceseigenschappen en toepassingsgrenzen van CO₂ en de implicaties voor ontwerp van apparaten en systemen van transkritische koel- en verwarmingsinstallaties. Volg onze Masterclass Transkritische CO₂!

Masterclass Warmtepompen industrie

Aan de industriële warmtepompen worden andere eisen gesteld dan aan die in de woningbouw. Ook de inpassing van warmtepompen is complexer. Vergroot nu je kennis van industriële warmtepompen!

Masterclasses

Schrijf je in!

Schrijf je nu in voor één van onze opleidingen of masterclasses. Na inschrijving ontvang je de definitieve bevestiging via het opgegeven mailadres.