Post-hbo Koudetechniek

Inschrijven

Nadat je het inschrijfformulier hebt ingevuld krijg je een ontvangstbevestiging. De lector beoordeelt alle inschrijvingen. Voldoe je aan de inschrijfeisen dat volgt een bevestiging van toelating. Soms vindt er nog een toelatingsgesprek of toelatingsexamen plaats. Heb je een technische mbo-opleiding, dan dien je eerst onze koppelcursus te volgen.

Als je collega in jouw plaats deel wil nemen aan de opleiding, dient hij te voldoen aan de deelnamevoorwaarden. In dat geval is het mogelijk om een ander in jouw plaats te sturen, mits de opleiding nog niet is gestart.

Je kunt altijd een optie nemen. Zo weten wij dat je interesse hebt in de opleiding en kunnen we een plek voor je vrijhouden.

Wij bieden alleen open inschrijvingsmogelijkheden aan. Incompany is niet mogelijk.

Het is om twee redenen belangrijk om je op tijd in te schrijven. Ten eerste omdat we inschrijvingen verwerken op basis van ontvangstdatum. Ten tweede kan het zijn dat we tijd moeten nemen voor een intake of toelatingstoets.

Jazeker. Neem contact op met ons secretariaat via cursus@posthbokoudetechniek.nl.

Deelnemen

Onder normale omstandigheden bieden wij onze opleidingen en Masterclasses alleen fysiek aan. Wij vinden dit belangrijk vanuit didactisch oogpunt. Tijdens de lessen kunnen wij zo onze studenten de juiste aandacht geven voor een zo optimaal mogelijk leerresultaat.

Als een maaltijd is inbegrepen in de deelnameprijs, kun je je (di)eetwensen aan ons doorgeven. 

In het pand is een lift aanwezig.

Een gemiste les kan helaas niet ingehaald worden.

Bij onze cursuslocatie in Woerden in ruime gratis parkeergelegenheid. Ook zijn er op het terrein laadpalen aanwezig.

Wij houden in principe rekening met de schoolvakanties van midden- en zuid Nederland. Tijdens de zomervakantie kan dit iets afwijken. Neem contact met ons op als je hierover een vraag hebt.

Examen en afronding

Ieder vak rond je af met een tentamen. Deze telt mee voor je diplomering. In het laatste deel van je opleiding werk je in groepen aan een afstudeerproject. Dit afstudeerproject presenteer je tijdens de eindpresentaties. Als je zowel de tentamens als de eindpresentatie goed afsluit, ontvang je het post-hbo diploma.

Het examenreglement ontvangt je bij aanvang van je opleiding in de elektronische leeromgeving.

Geef je wens door. Extra tijd en/of het gebruik van een woordenboek kan toegestaan worden.

Met een dyslexieverklaring kun je extra tijd krijgen bij tentamens.

Praktische informatie

Onze opleidingslocatie in Woerden is goed bereikbaar met openbaar vervoer. Reken op circa 10 minuten lopen vanaf het centraal station. Er rijden geen bussen, maar een OV-fiets is beschikbaar op het station. Het pand zit vlakbij de afrit van de A12 en beschikt over ruime parkeergelegenheid en laadpalen.

Dat is helaas niet mogelijk vanwege de onregelmatige startmomenten van onze opleidingen.

In het Intechnium Pand is ook restaurant De Hall gevestigd. Hier kun je een bon kopen voor een lekkere daghap. Natuurlijk kun je ook eigen eten meenemen. In onze huiskamer is een koelkast en magnetron aanwezig waar je gebruik van kan maken.

Schrijf je in!

Schrijf je nu in voor één van onze opleidingen of masterclasses. Na inschrijving ontvang je de definitieve bevestiging via het opgegeven mailadres.